⏯️ El balaguerí Joan Blau presenta "Sempre és Nadal"

REDACCIÓ
Publicat: 
25-12-2021
Actualitzat: 20-03-2023 17:45
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • ⏯️ El balaguerí Joan Blau presenta "Sempre és Nadal"

El cantautor balaguerí i Talent Lleidatà Joan Blau presenta un senzill nadalenc, "Sempre és Nadal" una cançó càlida i tendra, que vibra amb tot el que ens recorda el Nadal i que ens emociona per aquestes festes tan nostres, on els sentiments i els records dels que ja no hi són es fan més evidents. Amb un estil personal Blau reflecteix en aquesta composició les tradicions i les emocions que envolten les festes del Nadal. Ens transporta a la taula on el menjar i l'alegria en són els plats principals, tot i que no deixa en l'oblit el records pels que no ens hi poden acompanyar.

Amb el títol "Sempre és Nadal" es fa una crida a que l'esperit que ens embolcalla per Nadal tingui lloc cada dia de la nostra vida, a recordar els que ens falten i que ens han ensenyat tant. Però sobretot a ser feliços i ajudar-nos entre tots i totes.

Blau presenta aquesta nova cançó gravada a Light Studios amb la producció de Luis Robisco. Composada en un dia i gravada al cap d'una setmana, Blau demostrant un cop més el bon moment en el que es troba i les ganes que té de seguir endavant i presentar noves cançons.

Comparteix

També t'interessarà