El barri del Clot de Lleida disposarà d’un local social

REDACCIÓ
03-12-2021
  • El barri del Clot de Lleida disposarà d’un local social
    Peu de foto: 
    Foto Miquel de Santiago

L’Ajuntament de Lleida i la Parròquia de Santa Maria Magdalena del Bisbat de Lleida han arribat a un acord de cessió d’espais en aquest temple que permetrà que el barri del Clot disposi d’un local social per a les activitats de les seves entitats, com demanava el veïnat.

El conveni de col·laboració, que serà aprovat per la Junta de Govern Local en la seva pròxima sessió i ratificat pel Bisbat de Lleida, contempla la cessió d’ús compartit d’espais a la planta baixa de l’església, situada al número 10 del carrer Ramon Llull, concretament dos despatxos, una sala de 20 metres quadrats i una altra de 90 metres quadrats ja equipats amb mobiliari. En podran fer ús l’Associació de Veïns del Clot i Confluències i el Grup de Dones del Clot per a les seves activitats estables i també la Paeria per a altres activitats puntuals que impulsi o a les que doni suport.

Les finalitats de les activitats organitzades hauran de ser d’interès sociocomunitari, de tipus cultural, cívic, social i esportiu, sense ànim de lucre i que afavoreixin els sentiments de solidaritat i bon veïnatge. "Estem molt satisfets d'haver arribat a aquest punt, on ja podem per fi dir que l'associació de veïns i també l'associació de dones podran gaudir d'un espai on podran trobar-se, reunir-se i fer activitats en aquests espais que ens cedirà la parròquia de Santa Maria Magdalena", ha afirmat la regidora de Consum, Comerç, Mercats i Participació, Marta Gispert. Tall de veu de Marta Gispert

La Paeria es farà càrrec de les despeses de manteniment i neteja de l’espai durant la vigència del pacte, que s’estableix inicialment en un període de tres anys, prorrogables durant tres anys. Una comissió de seguiment conjunta establirà anualment els horaris concrets d’ús dels locals per no interferir amb les activitats parroquials. 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta