El BiciBús clou la Setmana Europea de la Mobilitat a Lleida

REDACCIÓ
24-09-2021
  • El BiciBús clou la Setmana Europea de la Mobilitat a Lleida
  • El BiciBús clou la Setmana Europea de la Mobilitat a Lleida

El Bicibús organitzat avui en diversos centres educatius de la ciutat ha posat punt i final als actes de la Setmana Europea de la Mobilitat a Lleida que s’han celebrat aquests dies. El regidor de Mobilitat i Serveis Urbans, Joan Ramon Castro, ha acompanyat avui les famílies de l’Escola Espiga que han participat en aquesta iniciativa.

Castro ha explicat que l’objectiu del BiciBús és sensibilitzar la ciutadania sobre el fet que una mobilitat més sostenible és possible a Lleida. En aquest sentit, el regidor ha animat les famílies lleidatanes a desplaçar-se en bicicleta o transport públic fins als centres educatius. El BiciBús proposa anar i tornar de l’escola en bicicleta formant grups d’infants acompanyats per un tutor i d’acord amb diferents recorreguts que contemplen parades per anar incorporant escolars a les diferents comitives.

Els col·legis que avui han realitzat el BiciBús han estat l’Escola Espiga, l’Escola Sant Jordi, l’INS Manuel de Montsuar, l’Escola Països Catalans i l’Escola el Vilot de Sucs. Alguns centres escolars, com l’Escola Espiga, realitzaran el Bicibús més vegades durant el curs escolar.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Recuperaries la salutació amb dos petons?