El Bisbat de Lleida crea un fons per atendre persones vulnerables pel coronavirus

REDACCIÓ
25-04-2020
  • Arxiu Bisbat de Lleida

El Bisbat de Lleida ha creat un fons diocesà per atendre les necessitats de les persones més vulnerables arran de la crisi provocada per la covid-19. El bisbe, Salvador Giménez Valls, ha enviat una carta a sacerdots, religiosos, delegats episcopals, laics i fidels de la diòcesi on s'anuncia la creació d'aquest fons solidari. A la mateixa carta el prelat comunica que el Bisbat ha fet una aportació inicial de 20.000 euros.

A més, proposa a tots els mossens que donin una part dels seus ingressos anyals utilitzant una d'aquestes modalitats: una mensualitat, l'extraordinària de l'estiu o un percentatge de la gratificació durant uns mesos. La totalitat de la recaptació es destinarà a la Xarxa d'Entitats Cristianes d'Acció Caritativa i Social que en paraules del Bisbe Salvador "mai s'han aturat en l'ajuda al proïsme i han vist com es triplicava en pocs mesos la demanda de les diverses atencions".

Recorda també que la Xarxa d'Entitats Cristianes d'Acció Caritativa o Social del Bisbat està format per 17 entitats que treballen pels més vulnerables de la nostra diòcesi. El prelat afegeix a la seva carta que "reitero la crida a la solidaritat de tots en aquest fons que voluntàriament cadascú decideix. Qualsevol pot participar en aquesta iniciativa a més d'atendre el sosteniment de la mateixa església".

Les aportacions a aquest fons diocesà es poden fer als següents comptes corrents:

  • Banc Sabadell: ES 49 0081 0455 9900 0185 5494
  • Caixabank: ES 51 2100 0203 7901 0406 3631
Comparteix

També t'interessarà

Enquesta