JAN
13-05-2019
Actualitzat: 13-05-2019 9:47
  • El Borges cau davant del líder

El Borges va plantar cara al líder, però va acabar derrotat amb l’Andorra en un bon partit per part dels dos conjunts (1-3). Tant els locals com els visitants van encarar el matx amb una necessitat imperiosa de sumar punts, encara que per objectius molt diferents. Mentre que el Borges lluita per eludir el descens a Segona Catalana, l’Andorra busca l’ascens a Tercera divisió. Els homes de Manel Cazorla van saltar al camp disposats a lluitar per la victòria des del primer minut i tan sols en van haver de passar quatre perquè es posessin davant en el marcador, quan Torné va colar el seu tret des de la frontal de l’àrea per tot l’escaire de la porteria defensada per Ratti (1-0).Dos minuts més tard, el Borges va tenir ocasió d’ampliar el marcador, però la defensa andorrana es va anticipar al davanter borgenc.

Al minut 13, l’Andorra va aconseguir el gol de l’empatal rematar Ferran Tacón amb encert una centrada de Moha (1-1). Arran de l’empat, l’encontre es va anivellar i va créixer en intensitat per part dels dos conjunts, encara que el marcador no es va moure fins a la segona part.

Després del descans, el Borges va buscar el 2-1 amb afany per mitjà d’Eudald (47’) i Aitor (49’), però el porter Ratti es va mostrar molt inspirat i va evitar el gol local amb intervencions de mèrit. L’Andorra, al seu torn, es va mostrar més efectiu i va marcar l’1-2 per mitjà d’Ernest Forgás, a passada de Ludo (53’).Els locals es van quedar amb deu després de l’expulsió per doble groga de Pelegrí (82’) i, al minut 85, van reclamar un penal per mans dins de l’àrea visitant que el col·legiat no va sancionar. Malgrat les bones parades de Xammar, l’Andorra va acabar marcant el definitiu 1-3 per mitjà de Cristian (93’). Aquest resultat deixa en una situació delicada el Borges, que s’ho jugarà tot a la pròxima jornada, en la qual visitarà el camp del Viladecans.