JAN
18-12-2017
Actualitzat: 18-12-2017 12:26
  • El Borges cau de nou

El Borges va encaixar una nova derrota en Lliga al caure per la mínima davant del Sants, en un partit insuls marcat pel fred i les imprecisions en el joc dels dos conjunts (0-1). Al Borges li va costar entrar en el partit davant un Sants amb molt ofici que s’imposava en tots i cada una de les pilotes dividides. Transcorreguts 5 minuts del matx, va arribar el primer acostament visitant a l’àrea local per mitjà d’un tímid xut sense conseqüències. La resposta del Borges va arribar a través de Pijuan en el minut 9, però la seua acció d’atac tampoc va fructificar. Durant els compassos incials, el joc es va desenvolupar principalment a la zona mitjana del camp, on els dos conjunts van mostrar certes carències combinatives. Montoy va rematar fora el segon córner a favor del Borges (12’), que va reclamar un minut més tard un possible penal que el col·legiat no va considerar com a tal.

Quan es complia el primer quart d’hora del partit, Montoy i Aitor van dur a terme un ràpid contraatac, que va ser desbaratat per l’encertada intervenció del meta Yamandou. Un minut després, Aitor va estar a prop d’aconseguir l’1-0, però la jugada va ser anul·lada per un possible fora de joc molt protestat pel públic local. El Sants, per la seua part, va vorejar el primer gol en el minut 20, però la pilota no va veure porta per poc. Dos minuts més tard, els visitants no van perdonar i, després d’una centrada per la banda dreta de Chicho, que va ser un malson per a la defensa blanca, Navarro va fer pujar el 0-1 al marcador.

El Borges va intentar igualar el resultat advers abans del descans, però ni Pijuán, amb una rematada que va desviar la defensa visitant a córner en el minut 33, ni en els dos córners seguits abans que finalitzés el primer temps, no es va aconseguir l’objectiu. El Sants hauria pogut ampliar distàncies en el marcador mitjançant una falta directa, però l’esfèric va fregar el travesser per la part exterior i es va perdre per la línia de fons.

A la segona part, el Sants va començar a perdre temps, davant de la desesperació dels locals. Xammar va evitar el 0-2 amb una gran parada després d’un ràpid contraatac visitant (61’). Yamandou també va tenir el seu moment de protagonisme a l’evitar amb una acció de mèrit el gol del local Joel (63’). L’ocasió més clara per al Borges va arribar en el minut 80, quan Eudald va rebre una gran passada de Joel i en el mà a mà amb Yamandou el meta visitant va desviar la rematada a córner. Els dos conjunts van gaudir d’alguna ocasió més abans del xiulet final, però el marcador ja no es va moure.

Nova derrota del Borges, que, tanmateix, no entela un gran any, el del seu centenari, en el qual ha aconseguit l’ascens i la Copa Catalunya amateur.