ÁREA 11
26-03-2018
Actualitzat: 26-03-2018 11:17
  • El Borges empata davant del Valls i suma un punt que els apropa a la permanència

El Borges va aconseguir un valuós empat davant del Valls (1-1) i va frustrar els plans tarragonins d’aconseguir la cinquena victòria seguida a casa. Cesc va obrir el marcador a la mitja hora de joc amb una perfecta vaselina però Eudald va aconseguir igualar el marcador després del descans gràcies a una bona rematada de cap que es va colar per l’escaire.

Els de Joan Roca van dominar d’entrada i van ser els primers a atansar-se a la porteria rival, amb un córner que no va anar a més i una centrada que ningú va encertar a rematar. Les males notícies es van accentuar per al quadre local quan Vieri va haver de ser substituït al quart d’hora de joc per lesió. Tanmateix, el Valls va tenir oportunitats per obrir el marcador ja en el primer temps. La primera va arribar després d’una bona jugada que Mati i Pérez no van saber rematar; la segona, un tres contra un que la defensa lleidatana va aconseguir evitar in extremis. I després d’aquestes advertències, finalment va arribar el gol. Cesc, aprofitant una mala sortida de Xammar, va batre el porter per posar l’1-0 amb el qual acabaria el primer temps.

Després del descans, el Borges va sortir disposat a tot. Joan Roca va donar entrada a Eudald i Eric per Gerard i Torné amb l’objectiu de millorar la imatge del seu equip, incòmode sobre el terreny de joc malgrat el domini inicial. El tècnic no estava satisfet amb el que va veure en els primers 45 minuts i va intervenir en l’assumpte. El conjunt lleidatà va començar a pressionar Clavé a pilota aturada i va acabar dominant el joc, creant alguna ocasió. La més clara va ser una rematada perillosa d’Aitor que va marxar fora per poc. El Valls, per la seua part, buscava sentenciar el duel al contraatac, encara que no trobava espais amb què fer mal als de Roca. La millora del Borges en el segon temps es va traduir en el gol de l’empat. En el 65, una rematada de cap d’Eudald es va colar per l’escaire de la porteria de Clavé i va establir l’1-1 amb què finalitzaria la contesa.

En els últims minuts, el Borges hauria pogut tornar a marcar i el Valls encara va reclamar un penal per una caiguda de Cesc a l’àrea, però el col·legiat no va voler saber-ne res. Amb l’empat, els de Roca van sumar un punt vital que els manté a la zona mitjana, en un desplaçament difícil en el qual, a més, van posar fi a la ratxa de quatre victòries consecutives del Valls com a local, un equip que lluita per sortir de la zona perillosa.

Joan Roca: “Ens podríem haver emportat el partit”

El tècnic del Borges, Joan Roca, va valorar positivament l’empat al camp del Valls. “És un punt que ens atansa més cap a la permanència en un moment en què sumar sempre és positiu.” Tot i així, Roca no va acabar del tot satisfet amb el joc del seu equip. “A la primera meitat no hem estat ben col·locats i el Valls ens ha superat”. Els canvis tàctics al descans van millorar l’equip: “A la segona meitat hem estat molt millors i ens hauríem pogut emportar el partit”, va recalcar l’entrenador dels lleidatans.