JAN
06-08-2018
Actualitzat: 06-08-2018 9:44
  • El Borges obté un mínim avantatge davant el Tàrrega

El Borges va prendre avantatge a l’anada dels quarts de final de la Copa Lleida al vèncer el Tàrrega (2-1) amb gols de Tió i Torné després del descans, que no obstant van ser neutralitzats mínimament per Ferran quan faltava poc per finalitzar el partit. El matx va començar amb un Borges amb més possessió de la pilota, però amb un Tàrrega més ben situat al terreny de joc. En general, hi va haver poques aproximacions a la porteria, i la primera va ser en un córner al minut 21 que va rebutjar el porter urgellenc. Torné també ho va intentar des de fora de l’àrea un minut després, però el xut es se’n va anar alt. Les aproximacions del Tàrrega van arribar cap a la meitat del primer període, en dos córners consecutius, encara que sens dubte van tenir la millor al minut 40, en un tret de Jofre que Xammar va rebutjar.

Després del descans, el Borges va saltar amb més revolucions, i Torné ho va intentar al 47 amb untir neutralitzat per Oliveros. Els de les Garrigues van tenir unes quantes ocasions, sobretot per part d’Aitor, el seu jugador més actiu ahir, mentre que el Tàrrega només va tirar a porta amb perill una falta que va sacar Maikel, hàbilment parada per Xammar.

El marcador es va moure per fi al minut 64, amb un tir ras a la base del pal d’Eric Tió que va suposar l’1-0. Quatre minuts més tard, Aitor hauria pogut augmentar la diferència, però el tret li va sortir alt per poc. Al minut 77 va arribar el segon gol local, després d’un córner que a sacada d’Aitor que Torné va enviar a la xarxa amb una gran rematada de cap. El mateix Torné va ser expulsat al cap de tres minuts, fet que va deixar l’equip amb inferioritat, cosa que el Tàrrega va aprofitar al 85 per aconseguir la seua diana (2-1), en una rematada de cap de Ferran a una centrada des de l’esquerra.