El Bus Nocturn circularà els dies centrals de la Festa Major

REDACCIÓ
Publicat: 
27-04-2019
Actualitzat: 27-04-2019 10:03
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El Bus Nocturn circularà els dies centrals de la Festa Major

La Paeria i Autobusos de Lleida ofereixen el servei de bus nocturn els dies centrals de la Festa Major de Maig per millorar la mobilitat a la ciutat i la seguretat de les festes. El divendres 10 i el dissabte 11 de maig circularà la línia 3 (Exterior – Hospitals) sense interrupció des que comenci el servei i fins les 04.30 h de la matinada. Aquesta línia és la connecta els punts més importants de la festa.
La freqüència de pas serà de dos autobusos cada 20 minuts de les 23 h a les 01 h i d’un autobús cada 40 minuts de les 01 h a les 04.30 h.

L’itinerari de la línia inclou les següents parades: Camps Elisis- Pont Vell-Audiència 2-Estació Renfe-Príncep de Viana-Prat de la Riba- Príncep de Viana-Corts Catalanes- Plaça Europa- Rovira Roure- Hospital Sta Maria – Onze de Setembre- Arnau de Vilanova-Mercat Fleming -Ronda-Segrià-Ronda-Pius XII-Plaça Pagesos-Ronda-Unió- Instituts -Passarel·la Maristes -Estació d’autobusos-Pont Universitat-Dra. Castells-Estudi General-CAP Cappont- Dra. Castells- Garrigues-Camps Elisis.

Es tracta d’un servei que cada any es posa a disposició de la ciutadania amb motiu de la Festa Major de Lleida per millorar la seguretat, la mobilitat i facilitar l’accés als recintes festius, a l’hora que es promou l’ús del transport públic a les zones on es concentren les activitats més destacades del programa.
 

Comparteix

També t'interessarà