El Camí del Coll del Mixó d'Alcarràs, asfaltat

REDACCIÓ
27-10-2020
  • El Camí del Coll del Mixó d'Alcarràs, asfaltat

L’asfaltat en calent del tram de camí al qual s’ha realitzat l’obra està pressupostat en 66.411,44 euros i es completa durant aquests darrers dies d’octubre tal en els termes com es va acordar entre Nedgia i el consistori ara fa uns mesos. “Va ser una negociació complexa i llarga, però vam aconseguir fer valdre els interessos del poble i, ara, tindrem un camí tan important com és aquest en condicions òptimes”, explica l’alcalde, Manel Ezquerra.

La millora, que permet condicionar un dels camins més transitats del terme, s’executa amb cost zero pel municipi; donat que la distribuïdora va acceptar a les negociacions assumir els imports derivats de l’actuació a canvi del permís per utilitzar el traçat del camí per estendre un dels dos quilòmetres dels quals consta la nova canonada d’abastiment.

A banda d’aquesta actuació, durant el que portem de 2020, s’han realitzat millores a la xarxa local de camins per valor de més de 300.000 euros. En les properes setmanes, s’iniciaran millores al camí de Montagut, una obra que ja s’ha licitat per valor de 120.000 euros i que serà finançada per l’ajuntament: “sabem perfectament on cal actuar. Tot depèn dels diners que tinguem a disposició. Els camins són una prioritat per aquest consistori”, explica Agustí Camarasa, regidor d’Agricultura.  

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veus encertat haver aixecat ja l'estat d'alarma?