El cementiri de Torres de Segre ampliarà la seva capacitat

REDACCIÓ
05-08-2021
  • El cementiri de Torres de Segre ampliarà la seva capacitat
  • El cementiri de Torres de Segre ampliarà la seva capacitat

El cementiri de Torres de Segre veurà incrementada la seva capacitat gràcies a les obres que s’han iniciat recentment a l’equipament municipal. El projecte elaborat per l’Ajuntament de Torres de Segre contempla l’ampliació de l’actual recinte per a construir 282 nínxols i 185 columbaris. Aquest nou espai tindrà connexió amb la part antiga del cementiri, incorporarà vials de circulació amb els serveis necessaris i també lluirà més zones enjardinades.

El pressupost de l’ampliació del cementiri és de 132.446 euros i, després d’adjudicar-se la licitació pública, l’empresa Artea Mediambient serà la responsable d’executar les obres en un termini previst d’uns tres mesos. Aprofitant l’execució de la nova obra, també es reformaran i adaptaran els actuals banys: hi haurà dues cabines, un urinari i un lavabo.

Joan Carles Miró, alcalde de Torres de Segre, es mostra satisfet amb l’ampliació: “Era urgent tirar endavant aquesta ampliació del cementiri, ja que el nombre de nínxols i columbaris lliure és limitat i cal oferir un correcte servei a la ciutadania pels pròxims anys”.

Planol de l'ampliació del cementiri de Torres de Segre
Comparteix

També t'interessarà

Enquesta