El Centre d’Art la Panera inaugura nou programa d’exposicions

REDACCIÓ
Publicat: 
04-03-2022
Actualitzat: 04-03-2022 13:47
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El Centre d’Art la Panera inaugura nou programa d’exposicions

El Centre d’Art la Panera inaugura aquest dissabte, 5 de març, a les 12 hores, un nou programa d’exposicions, format per quatre mostres, dues de gran format i dues de petit format.

Les noves exposicions són “El verb harmònic” a cura de David Armengol, “Mireia Sallarès. Tenir una història, tenir una responsabilitat” a cura de Joana Masó, “Jingle. Un fil de vida musical. Laia Estruch” i “Ediciones originales. 77Magazine: Històries veritables”.

Com a elements d’interès, cal tenir en compte que David Armengol és el nou director de La Capella, des de l'estiu del 2021, i és un comissari i gestor cultural que ha comissariat el pavelló d'Uruguay de la Biennal de Venècia del 2019, i ha comissariat pels principals centres d'art contempornai del país com Fabra i Coats, Tecla Sala, MACBA, Matadero (Madrid).

Joana Masó és crítica literària i el seu treball se situa en l’encreuament de la literatura, el pensament i l’art contemporani. Des del 2017 coordina el projecte de recerca «El llegat oblidat de Francesc Tosquelles. Justament amb aquest projecte, ha guanyat els Premis Ciutat de Barcelona 2021 per l'obra 'Tosquelles. Curar les institucions' (Arcadia), de la què tracta l'obra de Mireia Sallarés amb la que va resultar guanyadora del Premi a la Videocreació 2021 (Ex-Aequo) una coproducció dels Centres Territorials del Sistema Públic d'Equipaments d'Arts Visuals de Catalunya, Santa Mònica, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i LOOP Barcelona.

Cal remarcar, també, el recent atorgament dels Premios de la Cultura Alfonso X, primera edició dels premis de Cultura de la Regió de Murcia, a Fito Conesa en la categoria d'art en els nous mitjans.

Per últim destacar que Laia Estruch, l'artista que ha desenvolupat la proposta de Mini Panera, ha estat guardonada també pel Premis Ciutat de Barcelona i recentment a ARCO 2022, amb el Premio Cervezas Alhambra de Arte Emergente.

Comparteix

També t'interessarà