El Centre Històric s’empodera

REDACCIÓ
22-09-2019
  • El Centre Històric s’empodera
  • El Centre Històric s’empodera
  • El Centre Històric s’empodera
  • El Centre Històric s’empodera

El Barri Antic de Lleida s’està empoderant durant aquest aquest cap de setmana amb les desenes d’activitats que se celebren als seus carrers en el marc de la desena edició del Obert Centre Històric, en què s’han implicat més de seixanta entitats. El temps va donar al final una treva i, malgrat les previsions de pluja, el sol va acabar lluint a la capital. En canvi, sí que es va ajornar preventivament el Parking Day de la Setmana de la Mobilitat Sostenible.

Un mercat d’andròmines i un altre d’artesanal van animar la zona, on es va celebrar la tradicional vermutada musical davant de la seu de la Federació de Colles de l’Aplec del Caragol, sardanes, així com tallers, contacontes i inflables per als més petits. També hi va haver un passeig de vehicles històrics per la ciutat i, per culminar la jornada, estaven programats dos sopars populars, una revetlla i la farra Bordeus.

Més de seixanta entitats implicades en l’organització de les activitats d’aquest esdeveniment

L’Obert acaba avui amb visites guiades al parador del Roser, la Seu Vella i el Castell del Rei, a més de sessions de DJ, vermut popular, jocs infantils i swing al carrer.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next