⏯️ El Christmas.cat més especial, per setena vegada a la Llotja de Lleida

REDACCIÓ
Publicat: 
04-12-2020
Actualitzat: 04-12-2020 10:02
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • ⏯️ El Christmas.cat més especial, per setena vegada a la Llotja de Lleida
  • ⏯️ El Christmas.cat més especial, per setena vegada a la Llotja de Lleida
  • ⏯️ El Christmas.cat més especial, per setena vegada a la Llotja de Lleida

L’espectacle nadalenc Christmas.cat del Cor de l’Orfeó Lleidatà s’ha convertit en un clàssic d’aquestes dates, i aquest any té un simbolisme especial. La pandèmia ens ha canviat les vides. Tots els sectors de la societat han patit de manera directa o indirecta els efectes de la COVID i el món de la cultura ho ha fet especialment. Les activitats culturals han intentat sortir de l’estigma amb la frase “La cultura és segura” i l’Orfeó Lleidatà així ho vol demostrar. Tot i que el món coral és un dels més afectats per la crisi sanitària, el Cor de l’Orfeó Lleidatà no ha aturat la seva activitat ni tan sols en confinament.

L’espectacle més exitós de l’Orfeó Lleidatà, amb més de 7.000 espectadors a Lleida en sis anys consecutius, arriba ple d’energia positiva i segueix revolucionant el repertori incorporant grans èxits del pop, rock i gòspel, sense oblidar les trencadores versions de clàssics nadalencs com Fum, fum, fum i El noi de la mare.

L’espectacle tindrà lloc el diumenge 20 de desembre a les 19.30h al Teatre de la Llotja de Lleida, i comptarà amb l’acompanyament instrumental de Josep Maria López a la bateria, Sixto Cámara al baix elèctric, Marc Canelles a la guitarra elèctrica i el mateix Pedro Pardo al piano.

Gira arreu del territori

L’Orfeó Lleidatà portarà al territori la seva producció nadalenca, i es podrà gaudir el proper dimarts dia 8 de desembre a les 19h al Teatre l’Amistat de Mollerussa, el dissabte 12 a les 19h al Pavelló Municipal d’Albelda (Osca), i el diumenge 13 de desembre a les 18.30h a l’Auditori Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat (Barcelona).

Comparteix

També t'interessarà