⏯️ El Circ Alegría presenta a Lleida el seu espectacle més innovador, ‘Circo Sobre Agua 2’

REDACCIÓ
Publicat: 
01-03-2021
Actualitzat: 04-03-2021 10:04
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • ⏯️ El Circ Alegría presenta a Lleida el seu espectacle més innovador, ‘Circo Sobre Agua 2’
  • ⏯️ El Circ Alegría presenta a Lleida el seu espectacle més innovador, ‘Circo Sobre Agua 2’
  • ⏯️ El Circ Alegría presenta a Lleida el seu espectacle més innovador, ‘Circo Sobre Agua 2’

Circ Alegria torna a Lleida amb el seu nou espectacle ‘Circo Sobre Agua 2’una producció que es presenta com la més innovadora de totes les que ha presentat fins al moment. Després dels seus reeixits espectacles, aquesta temporada presenta aquest nou 'show' amb el qual els espectadors podran gaudir, per primera vegada en la pista d'un circ, del primer oceà hologràfic en 3D. Les funcions tindran lloc des del 5 de març a la seva carpa climatitzada, instal·lada al recinte dels firetes.

Es tracta d’una innovadora tècnica que usa projectors làser per fer possible que una desena d'animals marins comparteixin escenari amb els artistes. Aquestes imatges hologràfiques brillants, que poden veure's en 360° i amb profunditat, actuen i interactuen amb la companyia de Circ Alegria i amb el públic. Aquesta esdevé una manera innovadora i creativa de presentar animals en la pista d'un circ. Per a crear aquestes imatges 3D reals que suren en l'aire, els dispositius utilitzen raigs làser que graven microscòpicament una pel·lícula fotosensible i la projecten sobre una malla gairebé imperceptible.

24.000 litres d’aigua

Els espectadors es trobaran amb una piscina, amb 24.000 litres d'aigua, reconvertida en pista de circ on més de 40 artistes realitzaran els seus números, força arriscats i complicats, amb la missió de sorprendre els visitants. “Tant nens com majors quedaran al·lucinats”, garanteix la directora artística, Dicky Faggioni. 

‘Circo Sobre Agua 2’ suposa un nou repte per al món de les arts escèniques, donat que combina qualitat musical, bases creades i gravades en un estudi de Miami, veu en directe, efectes especials d'il·luminació i les fonts d'aigua ballant al compàs de les notes musicals.

Com a protagonistes d'aquest gran desplegament tècnic estaran els 40 artistes que realitzaran números tan sorprenents com el cèrcol aeri, ‘roller skater’, antipodisme, trapezi volador, contorsionisme, filferro, xarxa aèria, màgia i comicitat de la mà del pallasso Richi Alegría.

Pirates, sirenes, taurons, peixos i tot un món de fantasia es donaran cita en aquesta producció que pren l'aigua com un dels elements essencials de vida i aconsegueix que les seves elegants formes concordin amb l'harmonia dels números de circ. Aquest homenatge a l'aigua, una vegada més, transmet un missatge de conscienciació ambiental. En aquest sentit, l'aigua utilitzada per al desenvolupament de l'espectacle corre en circuit tancat i compta amb tractaments que aconsegueixen que no sigui necessària la seva substitució. “Des que vaig concebre aquest espectacle, volia que fos com un somni amb plataformes que apareixen i desapareixen, salts, artistes que se submergeixen en aquaris, brillants vestuaris, acrobàcies aèries i precioses coreografies. I cada màgic moment acompanyat per fonts dansaires. Un autèntic espectacle”, descriu Dicky Faggioni, directora artística de Circ Alegria. “I el millor és que entre tot l'equip l'hem aconseguit!”, afegeix.

Espectacle segur

“Serà un espectacle segur i amb totes les mesures de prevenció. Comptem amb un ampli protocol amb més de 80 mesures de mitigació amb pautes en les diferents fases de l'esdeveniment”, explica Faggioni. S'han creat ofertes a la pàgina web de venda d'entrades per tal de facilitar que els visitants adquireixin els seus tiquets de manera digital, es descarreguin les entrades en els seus dispositius mòbils i així evitar el contacta a la zona de les taquilles. La validació dels mateixos també serà mitjançant escàners i sense contacte. Els aforaments s'han reduït i es deixaran butaques lliures de seguretat. També es fomentarà l'arribada del públic de manera escalonada, amb l'obertura amb major anticipació i l’estudi dels fluxos de públic, entre altres mesures, com la desinfecció de la sala en finalitzar cada funció. 

Les entrades poden adquirir-se des de 8 euros a Circoalegria.es, i a les taquilles del Circ.

Notícies relacionades: 
Comparteix

També t'interessarà