El Circ Alegría prorroga una setmana més el seu espectacle

REDACCIÓ
19-03-2021
  • El Circ Alegría prorroga una setmana més el seu espectacle

L'èxit a les taquilles del Circ Alegría fa que l'organització prorrogui una setmana més el seu espectacle a Lleida. El tancament de l'espectacle estava previst pel 21 de març, però, arran de la bona acollida que ha tingut el circ a la ciutat de Lleida, els organitzadors amplien una setmana més i posen a la venda més entrades per l'espectacle 'Circ Sobre Aigua 2'. On els espectadors gaudeixen per primera vegada un oceà hologràfic en 3D en la pista d'un circ. Una innovadora tècnica que mitjançant projectors làser fa possible que una desena d'animals marins comparteixin escenari amb els artistes.

Les imatges hologràfiques actuen i interactuen amb la companyia de Circ Alegria i amb el públic. Es tracta d'hologrames brillants que poden veure's en 360° i amb profunditat. Una manera innovadora i creativa de presentar animals en la pista d'un circ. Per a crear aquestes imatges 3D reals que suren en l'aire, els dispositius utilitzen raigs làser que graven microscòpicament una pel·lícula fotosensible i la projecten sobre una malla gairebé imperceptible.

La pista es converteix en una piscina amb 24.000 litres d'aigua on no falten els 40 artistes de Circ Alegria que realitzen números sorprenents amb: cèrcol aeri, roller skater, antipodisme, trapezi volant, contorsionisme, filferro, xarxa aèria, màgia i, per descomptat, comicitat de la mà del pallasso Richi Alegria.

És una producció que es presenta com la més innovadora de totes les que ha presentat fins al moment. Després dels seus reeixits espectacles, aquesta temporada presenta aquest nou 'show' a la seva carpa climatitzada, instal·lada al recinte dels firetes.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta