El Circ Pistolet arriba a Lleida amb un espectacle d'acrobàcies d'alt voltatge amb música en directe

REDACCIÓ
Publicat: 
25-11-2022
Actualitzat: 25-11-2022 12:16
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El Circ Pistolet arriba a Lleida amb un espectacle d'acrobàcies d'alt voltatge amb música en directe
    Peu de foto: 
    Marta GC

El Circ Pistolet arriba a Lleida amb “Potser no hi ha final”, un espectacle d’acrobàcies d’alt voltatge i amb música en directe. Aquest diumenge 27 de novembre de 12:00 a 13:00 hores, el Teatre Municipal de l’Escorxador acollirà aquesta proposta en el marc de la programació de LaTemporada Lleida.

Un escenari desordenat...els acròbates arriben tard...i el músic, on és? Aquest és el tret de sortida d’aquest nou espectacle. Un portador que mana i ho vol controlar tot i a qui ningú li fa cas... Un àgil-verticalista desmanegat, juganer i amb molt de ritme... Un acròbata novell i despistat i amb poca auto-estima... I un músic amb deliris de grandesa i records d’un passat millor... Què en pot sortir d’aquest còctel tan divers i explosiu?

S’arribaran a posar d’acord per fer l’espectacle? Seran capaços d’encadenar més d’una figura sense equivocar-se? Tindrà final tanta ximpleria?

Un gran viatge delirant que farà viatjar el públic des de Kentucky a Montserrat i cap a Missouri altre cop, de l’oest americà fins a Andalusia i de Terrassa a Rubí via Londres!

Un espectacle a ritme de rock, amb acrobàcies sobre taula, verticals, mini-bàscula i equilibris de mans a mans en duo i trio!

Aquest espectacle està inclòs dins de la promoció Black Friday de LaTemporada Lleida i, per tant, juntament amb 9 espectacles més de música i teatre, té un 30% de descompte en la compra d’entrades a taquilla i online (cal posar el nom de la tarifa BLACK FRIDAY 2022 i el nom del promocode: BLACKFRIDAY22).

Comparteix

També t'interessarà