El claustre de la Seu Vella, sala de lectura de contes

REDACCIÓ
26-06-2018
  • El claustre de la Seu Vella, sala de lectura de contes

Coincidint amb la Tarda dels Lectors, una activitat que el Turó de la Seu Vella va posar en marxa amb èxit el 2015 oferint entrada gratuïta a les persones que acudeixen la tarda dels dimecres a llegir al claustre, demà es posarà en marxa una nova versió d’aquesta activitat per als més petits.

Es tracta de la Tarda de Contes a la Seu Vella, en la qual els protagonistes seran els nens i nenes i l’objectiu, la difusió de la lectura a través d’una activitat lúdica i educativa en un espai singular i atractiu com el claustre del monument. La proposta es durà a terme les tardes dels dimecres i comptarà amb dos parts diferenciades: a la primera, s’explicaran contes adaptats a cada grup d’edat previst i es mostraran alguns contes, com a mínim, curiosos; a la segona, es convidarà els nens participants a triar un racó del claustre o un altre àmbit de l’antiga catedral de Lleida per llegir de forma individual algun llibre d’entre els que cedirà per a l’ocasió la Biblioteca Pública de Lleida.

Demà i els dimecres 11 i 25 de juliol, l’activitat estarà dirigida a nens de tres a sis anys. Els dies 4 i 18 de juliol i també el 5 de setembre serà per a nens de sis a deu anys. La proposta és gratuïta encara que és necessari la inscripció prèvia (trucant al 973 23 06 53) a l’estar limitades les places. L’horari serà de les 17.30 a les 18.30 hores.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta