El COILL crida les seves infermeres a organitzar els equips de vacunació Covid-19

REDACCIÓ
16-12-2020
  • El COILL crida les seves infermeres a organitzar els equips de vacunació Covid-19

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Lleida (COILL) ha rebut una comunicació de la Direcció General de Professionals de la Salut, en la que s’insta a infermeres i infermers a organitzar-se i liderar tasca de vital importància com és la Campanya de VACUNACIÓ COVID19.

Els equips de vacunació, actualment en fase d’organització, iniciaran la seva activitat a començaments del mes de gener. Aquest procediment, i donades les característiques de les primeres dosis que es rebran, requerirà una formació específica per a la correcta administració de les diferents vacunes.

En aquest sentit, Mercè Porté, presidenta del COILL, ha destacat “la nostra expertesa i lideratge en campanyes de vacunació és incontestable. Ara, parlem d’una pandèmia mundial i hem d’estar a l’altura com totes les infermeres i infermers arreu del món que també s’hi preparen. Cada segon és vital i per això insto les col·legiades de Lleida a inscriure-s’hi amb caràcter urgent perquè puguem constituir els equips i organitzar-nos el més ràpid possible. Urgeix protegir la vida de cada lleidatà i lleidatana”.

L’adhesió a la campanya, amb remuneració extraordinària pels/les professionals d’Infermeria que hi col·laborin, “vol agilitar el desenvolupament del Pla de Vacunació per assolir la immunitat de grup, a curt / mitjà termini, i aturar aquesta pandèmia que tantes vides s’endú”, han manifestat fonts col·legials.

A fi de poder protegir convenientment i en primera instància els col·lectius de risc més vulnerables, la primera fase de la vacunació inclourà les persones d’edat avançada i amb discapacitats institucionalitzats; així com els i les professionals de salut.

Les inscripcions estan obertes en aquest enllaç

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta