El Col·legi de Metges de Lleida vol canviar de seu

SEGREcom
06-08-2015
  • El Col·legi de Metges de Lleida vol canviar de seu

El Col·legi de Metges de Lleida estudia traslladar la seu col·legial a un altre immoble, així com la possibilitat de fer obres a l'actual en el número 14 de la rambla Aragó, segons va informar el president del Col·legi, Ramon Mur, que va concretar que l'espai actual ha quedat petit i que és obsolet. Aquest debat va ser l'únic punt d'una assemblea extraordinària que va tenir lloc a finals del mes passat i en la qual no es va prendre una decisió definitiva.

Així, el Col·legi preveu la possibilitat de llogar un espai més adequat i es plantegen arrendar instal·lacions al Col·legi d'Arquitectes de Lleida, de forma que han encarregat un estudi sobre les despeses i ingressos que suposaria llogar una altra seu.

Així mateix, també van acordar sol·licitar informes a tres arquitectes diferents sobre la viabilitat i la valoració econòmica de l'adequació de la seu actual.

De la mateixa manera, han sol·licitat un altre informe sobre les possibilitats i previsions d'ingressos que podrien obtenir arrendant la seu que ocupa el Col·legi ara.

Els metges tenen previst prendre una decisió definitiva en una altra assemblea extraordinària al setembre.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

A nivell local, voteu prioritzant al candidat/a o al seu partit?