El Col·legi de Metges permetrà que el Lola continuï actiu

REDACCIÓ
22-02-2018
  • El Col·legi de Metges permetrà que el Lola continuï actiu

El Col·legi de Metges de Lleida, que ha comprat l’edifici del restaurant Lola Más Sabores, situat a l’avinguda Alcalde Rovira Roure 41, com a futura seu, respectarà els cinc anys de contracte que el restaurant té de lloguer. El president del Col·legi, Ramon Mur, va explicar que la inversió feta és de futur i que no tenen cap intenció de rescindir el contracte que tenia el restaurant amb l’anterior propietari. “El lloguer expira el maig del 2023 i fins llavors ens dedicarem a estudiar com volem que sigui la nova seu”, va manifestar.

En aquest sentit, va explicar que el següent pas és analitzar l’estat de l’edifici i valorar sobre si el mantenen o en construeixen un altre. Per això, va negar que se li vulgui rescindir el contracte. A més, l’assemblea també ha de decidir si posen en venda o lloguer l’actual seu, situada a la rambla d’Aragó 14. “Queda molt per fer”, va sentenciar Mur.

El Col·legi va comprar el xalet amb la intenció de ser més a prop dels hospitals Arnau de Vilanova i Santa Maria, on treballen un bon nombre de col·legiats, així com de la facultat de Medicina, perquè tinguin un accés més fàcil als serveis que els pot oferir.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que s'hauria de fer un confinament més estricte al territori lleidatà?