El congrés de natura i esports portarà a la Seu 150 ponents europeus

C.SANS
14-09-2017
  • El congrés de natura i esports portarà a la Seu 150 ponents europeus

La Seu d’Urgell va acollir ahir la presentació del congrés europeu sobre esport a la natura que se celebrarà a la ciutat aquest mes. Es tracta del Nature & Sports Euro’meet 2017, que se celebra de forma biennal i que aquest any arriba a la quarta edició els dies 27, 28 i 29. De moment, hi ha un centenar d’inscrits, si bé l’organització espera l’assistència d’unes 150 persones vingudes majoritàriament de països europeus i de l’Àfrica, així com de Catalunya i Espanya.

L’alcalde, Albert Batalla, va destacar que “esdeveniments com aquest ens ajuden a donar a conèixer la Seu com a lloc de referència en esports a la natura”, va dir. En la presentació va participar el subdirector d’INEFC de Barcelona, Eduard Inglés, que va avançar que les jornades giraran entorn de la sostenibilitat i les activitats esportives que es desenvolupen al medi natural.

Les jornades tindran quatre eixos: l’econòmic (turisme actiu), el social (esport al medi natural i benestar personal), l’ecològic (esport en reserves naturals) i l’institucional (grans esdeveniments al medi natural).

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta