El Conselh d'Aran oferirà activitats d'educació ambiental a dos refugis de muntanya

REDACCIÓ
21-07-2021
  • El Conselh d'Aran oferirà activitats d'educació ambiental a dos refugis de muntanya

Durant aquest estiu, el Conselh Generau d’Aran oferirà activitats d’educació ambiental en els refugis de la Bassa d’Oles i del Pla Batalhèr, les activitats es realitzaran en horari de 10.15 i 11.15 a la Bassa d’Oles i a les 15.30 al Plan Batalhèr de dilluns a diumenge.

“Aquesta és una manera de dinamitzar els refugis que respon a la idea del govern d’Aran d’apostar per un futur sostenible i responsable amb el medi ambient, alhora que fomentem la contractació de persones joves durant la temporada d’estiu”, afirmava el conseller de Territori, Paisatge i Gestió Ambiental, Francés Bruna, afegint que: “aprofitar aquestes infraestructures com a centres d’educació ambiental ens permet fomentar el coneixement sobre el nostre entorn, valors com el reciclatge o l’aprofitament i la cura a la natura”.

Entre les activitats que s’ofereixen hi ha tallers d’eco idees, tallers d’orientació, formació sobre papallones o gimcanes de rastres, entre d’altres. L’aportació econòmica serà voluntària, però cal reservar via mail a l’adreça educa.ambientau.aran@gmail.com. El màxim de persones per taller és de 12 i caldrà respectar les mesures preventives decretades per la covid-19.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta