El Consell Comarcal de la Segarra engega de nou el Transport Escolar

REDACCIÓ
08-06-2020
  • El Consell Comarcal de la Segarra engega de nou el Transport Escolar
  • El Consell Comarcal de la Segarra engega de nou el Transport Escolar
  • El Consell Comarcal de la Segarra engega de nou el Transport Escolar

El Consell Comarcal de la Segarra, ha tornat a engegar avui els serveis de transport escolar a la comarca.

Segons informació rebuda, els serveis es faran sota prèvia petició de cada centre la setmana anterior, i l’assistència de l’alumnat serà voluntària.

Per part de l’empresa s’han prest totes les mesures de seguretat que calen, mascaretes obligatòries pel xofer, per la monitora i pels escolars, es prendrà la temperatura a tothom abans de pujar al vehicle, es desinfectaran les sabates i motxilles, i es guardarà la distància de seguretat entre els nens i nenes.

També s’han instal·lat purificadors d’aire (Eco3) a cada vehicle, uns aparells que “netegen i desinfecten” l’aire de l’habitacle cada 3 minuts, tant de bacteris com del virus.

Cots Alsina ha establert un protocol de neteja entre servei i servei, tant pels xofers com pels vehicles, seients, vidres, terra.

Dels alumnes i escolars de la comarca que tenen servei de transport escolar, només un 5% han demanat utilitzar el servei. Peticions dels centres de la Segarra: 5 Centres escolars amb 13 alumnes i 1 Centre escolar d'Educació Especial a l'Urgell: amb 5 alumnes.

 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Com penses que és la millor manera de fer front a les altes temperatures?