El Consell Comarcal del Segrià ha allotjat un centenar de persones amb COVID-19 lleu en els dos espais habilitats

REDACCIÓ
28-08-2020
  • Aitona habilita espais d'aïllament per a pagesos i treballadors positius en Covid-19
    Peu de foto: 
    Espais d'aïllament Aitona. Imatge arxiu

Un centenar de persones positives en coronavirus han passat el confinament en els dos recursos adequats durant l'estiu com a allotjament pel Consell Comarcal de Segrià, primer l'hotel Nastasi i després el pavelló poliesportiu municipal de Torres de Segre.

El proper dilluns, 31 d'agost, es tancarà el pavelló de Torres de Segre, coincidint amb el final de la campanya de la fruita. En aquest espai s'hi han allotjat, durant un mes i mig de funcionament, mig centenar de persones treballadores en la recollida de la fruita i en situació de vulnerabilitat de diferents municipis del Segrià diagnosticades positives en COVID-19, asimptomàtiques o lleus.

A més de garantir el seu correcte confinament i complir les mesures dictades pel departament de Salut per evitar la propagació del virus, l'àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal, en coordinació amb la Generalitat i l'Ajuntament de Torres de Segre, els ha ofert alimentació, servei de dutxes i bugaderia i una àrea d'esbarjo climatitzada. També s'ha fet, per part dels equips d'educació social, el seguiment de la situació de cada persona confinada.

Les persones ateses en aquest equipament municipal se sumen al mig centenar que es van confinar a l'inici de l'estiu a les instal·lacions de l'Hotel Nastasi de Lleida, mentre va estar habilitat com a hotel social gestionat pel Consell Comarcal.

El Consell Comarcal del Segrià agraeix la tasca a totes les administracions, entitats i personal que han col·laborat en el funcionament dels dos equipaments.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta