El Consell Comarcal del Segrià obre el registre per al certificat digital idCat

REDACCIÓ
29-04-2020
  • El Consell Comarcal del Segrià obre el registre per al certificat digital idCat

El Consell Comarcal del Segrià obrirà l'Entitat de Registre idCat a partir del proper dilluns, 4 de maig, per tal que la ciutadania pugui dur a terme l’acreditació presencial obligatòria per obtenir aquest certificat digital.

Per complir les mesures de salut pública necessàries per la Covid-19, es prega a l’interessat que, a part dels elements de protecció com la mascareta i els guants, dugui un bolígraf per realitzar la signatura de la documentació.

A més, només es realitzaran altes d’idCat amb cita prèvia mitjançant els canals habituals: al telèfon 973 054 800 en horari de 10:00 a 13:00 h, per instància genèrica o mitjançant l’adreça de correu informatica@segria.cat.

Així mateix, per reduir tant com es pugui el temps de presència a l'entitat, caldrà haver realitzat prèviament per Internet la petició del certificat idCat, amb el registre de dades a la pàgina https://www.idcat.cat.

En la mateixa línia, es recomana la utilització de l’idCAT mòbil, ja que molts tràmits el tenen establert com a mitjà d'identificació vàlid, on no és necessari acreditar la identitat presencialment. El podeu sol·licitar a través d'internet mitjançant el següent enllaç: https://idcatmobil.seu.cat/

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta