El Consell Comarcal del Solsonès aprova la cinquena plaça de servei d'assistència tècnica

REDACCIÓ
Publicat: 
26-09-2022
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El Consell Comarcal del Solsonès aprova la cinquena plaça de servei d'assistència tècnica
    Peu de foto: 
    Consell Comarcal del Solsonès

El Ple del Consell Comarcal del Solsonès d’aquest dijous ha aprovat la modificació de la plantilla orgànica de l’entitat comarcal a fi d’adaptar-la a la contractació d’un nou efectiu pel servei d’assistència tècnica als ajuntaments de la comarca (SAT).

El servei d’assistència tècnica (SAT) presta funcions de secretaria i intervenció en onze dels quinze ajuntaments de la comarca, concretament a tots menys a La Coma i la Pedra, Olius, Solsona i Sant Llorenç de Morunys, que ja tenen personal propi per desenvolupar aquesta funció. Actualment, el Consell Comarcal del Solsonès disposa quatre efectius per portar a terme aquesta funció, els quals s’ampliaran en un més.

El fet de poder disposar d’una cinquena plaça de SAT dóna compliment a la demanda reiterada d’algunes alcaldies del Solsonès en poder disposar de més hores d’aquest servei, o directament, de més personal. 

El servei d’assistència tècnica als ajuntaments és un servei finançat per la Diputació de Lleida i els ajuntaments de la comarca, i suposa un estalvi econòmic molt important de cara als petits municipis, pel fet de no haver d’assumir la totalitat del cost salarial d’aquests efectius.

Comparteix

També t'interessarà