Una investigadora lleidatana rep una beca per realitzar el seu doctorat a un centre capdavanter

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
13-03-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Una investigadora lleidatana rep una beca per realitzar el seu doctorat a un centre capdavanter
    Peu de foto: 
    Janet van der Graaf

La Fundació "la Caixa" ha anunciat la concessió de 105 noves beques per a doctorat i postdoctorat a investigadors per dur a terme els seus projectes en universitats i centres de recerca d’Espanya i Portugal. Amb aquesta iniciativa, la fundació persegueix el doble objectiu de retenir i atraure talent per impulsar la recerca d’excel·lència en aquests països.

Entre els becats destaca Janet van der Graaf, una investigadora lleidatana que realitzarà el seu doctorat en Enginyeria i Tecnologia Biomèdica a l’Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC). Nascuda a Solsona, van der Graaf és graduada en Enginyeria Biomèdica per la Universitat de Barcelona i té un màster en Enginyeria en Ciències de la Vida per la École Polytechnique Fédérale de Lausanne (Suïssa).

Els programes de beques de doctorat INPhINIT i postdoctorat Junior Leader ofereixen salaris competitius i formació transversal, així com suport en comunicació científica i benestar emocional. Els 105 becaris seleccionats provenen de 21 països, amb una distribució significativa d'Itàlia, Portugal, Alemanya i els Estats Units.

Aquesta edició del Programa de Beques de la Fundació "la Caixa" ha estat cofinançada per la Comissió Europea a través de les Accions Marie Skłodowska-Curie COFUND, en el marc del programa marc Horitzó 2020.

Comparteix

També t'interessarà