El consell convida a la compra online d'oli en el marc de 'Camins d'Or Líquid del Segrià'

MARÍA MOLINA
29-10-2020
  • El consell fa una crida a comprar online l'oli dels pobles del Segrià Sec

El consell del Segrià va fer ahir una crida a la compra online d’oli en la presentació de la dotzena edició de Camins d’Or Líquid del Segrià Sec, que se celebrarà del 2 de novembre al 20 de desembre. Hi participen set municipis (Aspa, Maials, Alfés, Torrebesses, Alcanó, Seròs i Llardecans) i sis cooperatives d’aquestes oblacions i el Molí de Seròs. Per primera vegada es farà en format telemàtic a causa de la pandèmia, i els tradicionals dinars i certàmens entorn de les cooperatives se substituiran per tallers, xarrades i receptes de cuina a través del canal de l’ens comarcal a la plataforma YouTube. També hi haurà concursos radiofònics i una campanya publicitària per promoure l’adquisició d’oli per internet, un producte que és el motor de la zona i garantirà la continuïtat del sector.

El president de la Diputació, Joan Talarn, va participar en la presentació de l’esdeveniment i va animar els pobles a promoure aquest producte de qualitat.

Per la seua part, la vicepresidenta del Patronat de Turisme i alcaldessa d’Aitona, Rosa Pujol, va indicar que actes com aquests serviran per compensar la greu crisi que va patir la comarca pel tancament del juliol. El president del consell del Segrià i alcalde de Maials, David Masot, va remarcar el potencial i el valor turístic de la zona. Segons el responsable de Promoció Econòmica i Turisme, Josep Lluís Huguet, els actes començaran a Aspa amb un tutorial de degustació d’oli. Seguiran a Maials amb una jornada sobre l’ametller i la trufa i una demostració de tècniques de collita. Continuaran a Alfés amb projeccions de vídeo; a Torrebesses hi haurà xarrades sobre la DO; a Alcanó s’explicarà el procés de producció de l’oli, a Seròs s’organitzarà un concurs fotogràfic i finalment Llardecans organitzarà tallers de cuina.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta