El Consell del Segrià cedeix sis llits articulats de segona mà a persones vulnerables

REDACCIÓ
Publicat: 
30-11-2021
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El Consell del Segrià cedeix sis llits articulats de segona mà a persones vulnerables

El Consell Comarcal del Segrià, mitjançant l'àrea de Serveis Socials, cedirà sis llits articulats a famílies usuàries amb l'objectiu de reutilitzar llits hospitalaris en desús que encara poden fer servei a persones amb dependència i pocs recursos econòmics.

De moment, ja s'ha entregat el primer llit a una persona gran d'Almacelles amb mobilitat reduïda. Toni Bosch, vicepresident del Consell Comarcal i cap de l'àrea de Serveis Socials, es mostra satisfet de tirar endavant aquesta iniciativa: “Poder donar resposta a les necessitats de les persones vulnerables de la comarca és el nostre deure com a administració, i fer-ho, a més, donant una segona vida a material hospitalari en bon estat que val molts diners, és doblement gratificant”.

Els sis llits, tres dels quals són elèctrics, han estat cedits al Consell mitjançant el Banc de Recursos i el Departament de Salut de la Generalitat, amb la col·laboració de l'àrea de Salut de la Diputació de Lleida. L'equip de Serveis Socials del Consell és l'encarregat de detectar les necessitats de les persones vulnerables de la comarca que poden necessitar aquest tipus de servei i de fer-ne la cessió d'ús.

Comparteix

També t'interessarà