El Consell del Segrià col·laborarà amb les AMPES i obre la licitació del servei de Teleassistència

REDACCIÓ
Publicat: 
06-08-2021
Actualitzat: 06-08-2021 12:12
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El Consell del Segrià col·laborarà amb les AMPES i obre la licitació del servei de Teleassistència
  • El Consell del Segrià col·laborarà amb les AMPES i obre la licitació del servei de Teleassistència
  • El Consell del Segrià col·laborarà amb les AMPES i obre la licitació del servei de Teleassistència

El ple ordinari del Consell Comarcal del Segrià, celebrat aquest divendres per via telemàtica, ha aprovat, per unanimitat el conveni de col·laboració entre les Associacions de mares i pares d’alumnes i el Consell Comarcal del Segrià per a la gestió del servei escolar del menjador referent al curs 2021-22, que afecta 14 escoles de Lleida ciutat i 13 més de la resta de la comarca.

En matèria d’ensenyament, també s’ha aprovat el conveni d’encàrrec de gestió del servei de menjador i el servei de transport de les Escoles Especials de la Diputació de Lleida per als cursos 2021-22 i 2022-23. Amb tots els vots a favor, també s’ha donat llum verda a l’adjudicació del contracte del servei de transport escolar a la comarcal del Segrià d’11 lots per als dos propers cursos i pròrrogues de contractació de 14 lots més per als tres propers.

D’altra banda, en matèria de serveis socials, cal destacar que s’ha aprovat per unanimitat la convocatòria del procediment obert per a la licitació del contracte de servei de Teleassistència, que preveu ampliar el servei de telèfon fixe amb teleassistència amb telèfon mòbil i amb dispositiu GPS.

Així mateix, s’ha ratificat la convocatòria d’ajuts de transport per a persones discapacitades, amb dependència i mobilitat reduïda, per tal que es puguin accedir als serveis d’atenció especialitzada de la comarca, amb un total de 100.300 euros.

Amb l’objectiu de seguir implementant noves mesures extraordinàries relacionades amb l’impacte social de la Covid-19, també s’ha aprovat l’addenda complementària al contracte programa entre el Departament de Drets Socials i el Consell Comarcal del Segrià en matèria de serveis socials, altres programes i serveis relatius al benestar social i polítiques d’igualtat.

El ple també ha donat llum verda al conveni interadministratiu de col·laboració entre el Consell Comarcal del Segrià i els ajuntaments per al desplegament del programa transversal ‘Al Segrià, iguals’.

Per últim, i seguint l’ordre del dia, destacar que s’ha donat llum verda al conveni de col·laboració amb l’Associació Leader de Ponent per l’execució del projecte de la transició energètica de la comarcal del Segrià.

Pel que fa a l’apartat de mocions, el ple ha aprovat la moció de suport a l’Amnistia amb els vots a favor d’ERC, Junts per Catalunya i el Comú. La moció, presentada conjuntament pels dos grups polítics del Govern -ERC i Junts per Catalunya- defensa que el lliure exercici dels drets polítics no pot tenir com a resposta la via de la justícia penal; reclama l'aprovació per part de les Corts espanyoles d'una Llei d'Amnistia i demana la reparació dels danys causats a les persones represaliades, a les seves famílies i als col·lectius dels quals formen part.

Comparteix

També t'interessarà