El Consell del Segrià distribueix als ajuntaments prop de 1.500 mascaretes i 3.000 guants

REDACCIÓ
04-05-2020
  • El Consell del Segrià distribueix als ajuntaments prop de 1.500 mascaretes i 3.000 guants

El Consell Comarcal del Segrià ha repartit aquest dilluns 1.470 mascaretes i 2.940 parelles de guants de protecció del SARS-COV-2 als municipis del Segrià i a les entitats municipals descentralitzades de Sucs i Raimat. El material l'ha adquirit l'Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM).

Els lots de mascaretes i guants destinats a cada municipi s'han fet tenint en compte els habitants de cada població. S'han entregat a la seu de l'ens comarcal als representants dels ajuntaments, un a un i amb les mesures de seguretat adients per a què cada municipi els distribueixi.

Una part del material, 250 mascaretes i 500 paquets de guants, seran per al personal del Consell Comarcal del Segrià, principalment el que està en contacte amb altres persones.

Es recomana fer-ne un bon ús i seguir en tot moment les recomanacions de Salut, com rentar-se les mans i mantenir la distància de seguretat amb altres persones.

A meitat d'abril el Consell Comarcal del Segrià ja va repartir 13.100 mascaretes i 200 ulleres de protecció entre els 37 municipis del Segrià (Lleida a part).

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta