El COPC de Lleida amplia el termini de participació del concurs 'El Traç de Psicologia'

REDACCIÓ
05-08-2021
  • El COPC de Lleida amplia el termini de participació del concurs 'El Traç de Psicologia'

La delegació territorial de Lleida del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC) i la Comissió de Cultura del  Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya han ampliat el termini per participar en la 2a edició de concurs d'il·lustració ‘El Traç de Psicologia’. Aquest ha nascut per contribuir a visibilitzar i compartir les vivències i percepcions personals de la ciutadania durant el període de la Covid-19  i facilitar  a través de la manifestació artística l’expressió d’emocions, sentiments i reflexions, donant-li cos en format físic. La temàtica del concurs va al voltant de la distància, present en els darrers mesos; entesa en el sentit més ampli, tant física com emocional. 
 
Fins al 30 de setembre, hi poden participar amb les seves  il·lustracions, els  col·legiats/des del COPC, els col·legiats/des dels col·legis professionals de l’àmbit sociosanitari de les terres de Lleida: Col·legi Oficial de Treball Social (Tscat), Col·legi de Pedagogs (Copec), Col·legi d’Educadores i Educadors Socials (Ceesc), Col·legi Oficial de Metges de Lleida (COMLL), Col·legi d’Infermeres i Infermers de Lleida (COILL) i la Secció Territorial de Lleida del Col·legi Oficial de Fisioterapeutes. En aquesta edició, s’ha obert la participació als estudiants del Grau de Psicologia.
 
A la categoria de professionals, els guardons seran: 1r premi de 400 euros, 2n premi de 200 euros i 3r premi de 100 euros. El premi per als estudiants del Grau Psicologia serà únic de 200 euros.
 
Les il·lustracions guanyadores i les preseleccionades s’exposaran a la Delegació Territorial de Lleida del COPC i en altres espais de caràcter cultural. Totes les il·lustracions presentades al concurs es compartiran a través de les xarxes socials que disposa la Delegació de Lleida del COPC, amb la indicació del nom dels seus autors.

Els guanyadors es donaran a conèixer durant el mes d’octubre i més endavant, quan la situació sanitària ho permeti, s’entregaran els premis en un acte formalitzat pel COPC. El jurat estarà format per tres membres de la junta rectora de la Delegació de Lleida del COPC i per dos artistes de l’àmbit gràfic.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta