El COPC de Lleida celebra la segona edició del concurs ‘El Traç de Psicologia’

REDACCIÓ
Publicat: 
01-07-2021
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El COPC de Lleida celebra la segona edició del concurs ‘El Traç de Psicologia’

La delegació territorial de Lleida del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC) i la Comissió de Cultura del  Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya han convocat la 2a edició de concurs d'il·lustració ‘El Traç de Psicologia’. Nascut per contribuir a visibilitzar i compartir les vivències i percepcions personals de la ciutadania durant el període de la Covid-19  i facilitar  a través de la manifestació artística l’expressió d’emocions, sentiments i reflexions, donant-li cos en format físic, en aquesta ocasió, la temàtica del concurs versarà al voltant de la distància, present en aquests últims mesos, entesa en el sentit més ampli, tant física com emocional. 

Fins al 31 d’agost, hi poden participar amb les seves  il·lustracions, els  col·legiats/des del COPC, els col·legiats/des dels col·legis professionals de l’àmbit sociosanitari de les terres de Lleida: Col·legi Oficial de Treball Social (Tscat), Col·legi de Pedagogs (Copec), Col·legi d’Educadores i Educadors Socials (Ceesc), Col·legi Oficial de Metges de Lleida (COMLL), Col·legi d’Infermeres i Infermers de Lleida (COILL) i la Secció Territorial de Lleida del Col·legi Oficial de Fisioterapeutes. En aquesta edició, s’ha obert la participació en els estudiants del Grau de Psicologia.

Un cop rebudes les il·lustracions, el COPC farà una preselecció de les 10 millors, que rebran un obsequi i optaran als premis finals. A la categoria de professionals, els guardons seran: 1r premi de 400 euros, 2n premi de 200 euros i 3r premi de 100 euros. El premi per als estudiants del Grau Psicologia serà únic de 200 euros.
 
Les il·lustracions guanyadores i les preseleccionades s’exposaran a la Delegació Territorial de Lleida del COPC i en altres espais de caràcter cultural. Totes les il·lustracions presentades al concurs es compartiran a través de les xarxes socials que disposa la Delegació de Lleida del COPC, amb la indicació del nom dels seus autors.

Els guanyadors es donaran a conèixer durant el mes de setembre i més endavant, quan la situació sanitària ho permeti, s’entregaran els premis en un acte formalitzat pel COPC. El jurat estarà format per tres membres de la junta rectora de la Delegació de Lleida del COPC i per dos artistes de l’àmbit gràfic.

Comparteix

També t'interessarà