El COPC organitza una jornada per sensibilitzar sobre l’abús sexual infantil

REDACCIÓ
06-12-2021
  • El COPC organitza una jornada per sensibilitzar sobre l’abús sexual infantil

La delegació territorial de Lleida del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC) i la Comissió de Cultura del COPC organitzen el pròxim 10 de desembre al Caixaforum Lleida la seva II Jornada temàtica. En aquesta ocasió, la sessió se centrarà en ‘Una aproximació a l’abús sexual infantil. La veu dels testimonis’.

L’esdeveniment vol reflexionar sobre el fenomen de l’abús sexual infantil, la implicació en l’atenció i l’impacte del trauma. Entre els objectius que es planteja la jornada, es troben: Sensibilitzar i donar visibilitat a la realitat de l’abús sexual infantil de la mà de professionals i la veu dels testimonis; reflexionar i debatre sobre l’atenció de la xarxa psicosocial, sanitària, educativa i judicial i finalment, conèixer testimonis reals a través de l’obra de teatre documental ‘Serà el nostre secret’.

El programa de la jornada comença a les 9.00 hores amb la benvinguda i presentació, que donarà pas a una taula rodona amb Teresa Vallmanya, pediatra de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, i Oriana Novau, psicoanalista i psicòloga a la Fundació Vicky Bernadet. Posteriorment, la companyia de teatre La Planeta representarà ‘Serà el nostre secret’, una obra de teatre amb textos íntegres de testimonis de víctimes d’abusos infantils, després de la qual es farà un col·loqui amb què clourà la jornada.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta