EL CPC celebra el Dia Mundial de la Ràdio a Lleida

REDACCIÓ
11-02-2020
  • EL CPC celebra el Dia Mundial de la Ràdio a Lleida

El Col•legi de Periodistes de Catalunya - Demarcació de Lleida celebra per cinquè any consecutiu el Dia Mundial de la Ràdio a Lleida amb 12 hores de ràdio en directe. Catorze emissores de la demarcació,– RNE, Catalunya Ràdio, Cadena COPE, Cadena SER, Onda Cero, UA1 Lleida, Emun, Alpicat Ràdio, Ràdio Balaguer, Ràdio Ponent, Ràdio Rosselló, Ràdio Les Borges, Ràdio Tàrrega i Ràdio La Seu- emetran part de la seva programació des de la Sala Alfred Perenya de l’Ajuntament de Lleida.

Per aquesta jornada es comptarà amb la participació dels alumnes de Comunicació i Periodisme Audiovisuals de la Universitat de Lleida.

La Sala Alfred Perenya acollirà els diferents programes de les 14 emissores lleidatanes i als oients que s’acostin a viure l’experiència de la ràdio en directe. Cada emissora comptarà amb una franja horària per emetre el seu directe o programa en diferit des de les 9 del matí fins les 21 hores del vespre

La diada organitzada pel  Col•legi de Periodistes de Lleida compta amb la col·laboració de l’  Ajuntament de Lleida, la Universitat de Lleida i el restaurant La República del Fum.

El tema que protagonitza enguany el dia de la ràdio segons la UNESCO és: “Ràdio i diversitat” , amb el qual la ràdio busca ser la veu de les minories i ser un instrument de la diversitat. A més la UNESCO vol donar suport a totes les ràdios del món. 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que en els últims anys s'han incrementat la intolerància en la nostra societat?