El CUAP de Prat de la Riba de Lleida oferirà els seus serveis a partir del 5 d'octubre

ACN
25-09-2020
  • Cues al CAP Prat de la Riba de Lleida, on s'ha instal·lat una carpa per tractar casos covid

El Centre d'Urgències d'Atenció Primària (CUAP) de Prat de la Riba de Lleida oferirà servei les 24 hores tots els dies de la setmana a partir del 5 d'octubre, segons han explicat des de l'ICS. La voluntat és que l'equipament centralitzi l'atenció a la ciutat de Lleida d'aquelles persones que presentin simptomatologia compatible amb la covid-19. Cal recordar que el CUAP compta amb una carpa annexa que es va instal·lar al juliol per atendre persones amb simptomatologia covid i disposar així d'un circuit diferenciat amb els pacients amb altres patologies que acudeixen a urgències al centre. També el 5 d'octubre, la resta de centres d'assistència primària (CAP) de Lleida recuperaran l'horari habitual, de 8 a 20 hores de dilluns a divendres.

Des de la secció sindical de CCOO a l'Hospital Arnau de Vilanova, han valorat molt positivament l'obertura del CUAP de Prat de la Riba les 24 hores del dia els 365 dies de l'any, ja que es tracta d'una "reivindicació de molts anys" per part dels sindicats i usuaris.

Durant l'any, el CUAP prestava servei entre les 20 i les 8 hores, de dilluns a divendres, i les 24 hores els caps de setmana. Tot i això, durant l'estiu, ha ampliat l'horari d'atenció els dies laborables, entre les 17 -quan tanquen la resta de CAP- i les 8 hores
 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta