El Dansàneu ajusta alguns horaris per complir amb les noves restriccions

REDACCIÓ
14-07-2021
  • El Dansàneu ajusta alguns horaris per complir amb les noves restriccions

El Dansàneu, Festival de Cultures del Pirineu, ajusta els horaris de quatre actuacions nocturnes programades aquest 2021 amb l’objectiu d’afavorir el compliment de les mesures decretades pel Govern de la Generalitat en la línia de tancar totes les activitats a partir de les 00.30 hores per frenar la pandèmia.


Les activitats afectades per aquest avançament horari de mitja hora són les següents:

  1. Concert de MARIA DEL MAR BONET amb BORJA PENALBA, amb la participació de la ballarina NÚRIA GUIU. El concert inicialment previst a les 23 hores el dimarts 27 de juliol a l’església de Santa Maria d’Àneu passarà a les 22.30 hores
  2. Nit d’homenatge a la cantautora i activista TERESA REBULL programada el dimecres 28 de juliol al Jardí de Gallimó (Esterri d’Àneu) passa de les 23 hores a les 22.30 hores (per tant, mitja hora abans) atès que inclou l’actuació de la cantant LAURA SIMÓ i el pianista JOAN DÍAZ així com el passi del documental ÀNIMA DESTERRADA de SUSANNA BARRANCO, amb la intervenció de la pròpia realitzadora que llegirà textos inèdits de Rebull, coneguda com l’Àvia de la Nova cançó
  3. Concert de JOAN GARRIGA i el MARIATXI GALÀCTIC, previst al Recinte Firal d’Esterri d’Àneu. Passa de les 23 hores a les 22.30 hores (mitja hora abans)
  4. Parelles (im)possibles: estrena de TRADERE i concert de MISHIMA amb la col·laboració de la companyia de LAIA SANTANACH (dansa), previst al Recinte Firal d’Esterri d’Àneu. Passa de les 23 hores a les 22.30 hores (mitja hora abans) per garantir la finalització de l’espectacle a les 00.30 hores

Tot i que els espectacles finalitzin com a màxim a les 00.30 hores, es continua respectant el marge de 30 minuts més per a les activitats recreatives musicals que ja tenen aquesta previsió per normativa amb l’objectiu de desallotjar els espais. Igualment, el Dansàneu modifica la seva activitat vinculada als tastos per adaptar-la a la normativa de consum en l’espai públic habilitat. En aquest sentit, si bé s’eliminaran algunes accions puntuals, es manté la celebració del TASTÀNEU el dijous 29 de juliol a les 22 hores a la plaça Major de Borén i s’adapta la seva realització a la normativa vigent. És per això que el Festival recorda que el tast se servirà en un espai exterior, de manera individual, en taules i amb els comensals asseguts. 

Les persones que hi participin podran asseure’s juntes si són convivents i/o formen part d’un “grup bombolla” i en cap cas podran superar les 10 persones.

Amb totes aquestes mesures, el Dansàneu dona compliment estricte a les mesures i recomanacions del PROCICAT destinades a controlar l’augment de casos i frenar la transmissió del coronavirus i manté, com ja va fer l’any 2020, el seu compromís amb la seguretat del públic assistent, els artistes i l’equip del Festival.

Les persones que, degut a aquesta modificació horària, desitgin la devolució de la seva entrada, poden:

  • Adreçar un correu electrònic a reserves@dansaneu.cat
  • Sol·licitar la devolució de l’entrada de manera presencial a la seu del Consell Cultural de les Valls d’Àneu, en horari d’atenció al públic matinal, de 10 a 14 hores
  • Contactar amb el Dansàneu a través de les seves xarxes socials.

Per últim, l’equip del Festival es comunicarà amb els compradors d’entrades anticipades per als espectacles afectats en cas de disposar del seu contacte directe.


Comparteix

També t'interessarà

Enquesta