El Dia de la Seu Vella enguany, adaptat a la Covid-19

LLEIDACOM | Laura Gómez
Publicat: 
23-10-2020
Actualitzat: 23-10-2020 14:28
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Associació Amics de La Seu Vella, presentació programa
    Peu de foto: 
    Imatge: Josep Ignasi Rodríguez

El Turó de La Seu Vella ahir dijous va acollir la presentació del programa del Dia de la Seu Vella, que com cada any, celebra l'aniversari de la consagració de la catedral, feta l'any 1278 pel bisbe Guillem de Montcada.

Durant l'acte de presentació es van donar a conèixer totes les mesures de seguretat adoptades per l'organització, a banda del compliment dels protocols sanitaris establerts per tal d'evitar contagis de la Covid-19. El president de l'Associació dels Amics de La Seu Vella, Juan Ramón González, va ser l'encarregat de portar a terme la presentació, a la qual van assistir representants de les institucions que participen en el programa.

El Dia de la Seu Vella tindrà lloc aquest diumenge 25 d'octubre, enguany amb un programa adaptat a la situació actual. El seguit d'activitats es podrà gaudir a La Seu Vella i el seu entorn.

Aquesta 34a edició compta amb activitats com l'exhibició de vehicles històrics, un concurs de pintura ràpida, el Mercadet de Seuvellamania, papiroflèxia aeroespacial i la tradicional entrega de guardons.

La programació s'iniciarà a les 08:30 h amb el Concurs de Pintura Ràpida al Turó de la Seu Vella. La jornada clourà a les 13:15 h amb el "Toc de tambors i bombos per espantar lo virus" de l'Agrupació de la Confraria de la Casa d'Aragó de Lleida.

Per últim, tots els actes programats estan subjectes a modificacions per indicació de les autoritats sanitàries. Qualsevol tipus de canvi s'anunciarà a les xarxes socials de l'associació.

 

Comparteix

També t'interessarà