El 'Fase Cultura', amb públic

REDACCIÓ
31-07-2020
  • El 'Fase Cultura', amb públic

La Paeria va reprendre ahir les activitats amb públic del cicle Fase Cultura després de l’aixecament del confinament dur de la ciutat de Lleida i sis municipis més del Baix Segre.

Sense perdre ni un dia, ahir a la tarda va tenir lloc un primer espectacle amb públic a la pista de la Panera, encara que només va congregar una trentena de persones del centenar possible. Es va tractar del concert Les cançons de Freddie Mercury, del duet Queen Atreviment, format per Benjamí Felip i Josep Maria Serra.

La Paeria seguirà amb la programació prevista per al seu canal de Youtube del ‘Fase Cultura’

Avui a les 20.00 hores als Camps Elisis tindrà lloc el concert de música de cambra Love songs, de la mà de Pop Piano Quartet. A la mateixa hora, el camp de futbol de Balàfia Manuel Lorite acollirà l’espectacle de música urbana Gueto Jams, amb els artistes Perseida i Hypnotes. Demà, cine a l’aire lliure a la plaça Esteve Cuito, al Teatre Escorxador, amb la pel·lícula Dios es mujer y se llama Petruña, i diumenge a les 20 hores a la plaça de la Llotja actuarà el duet Mildret, amb Alícia Torrelles i Josep M. Serra. Les activitats són gratuïtes però tenen aforament limitat, per la qual cosa és necessari reservar l’assistència (www.paeria.cat/cultura o trucant al 973 279 356).

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?