El Festival Dansàneu canvia de dates a causa de la pandèmia de la Covid-19

REDACCIÓ
14-05-2020
 • El Festival Dansàneu canvia de dates a causa de la pandèmia de la Covid-19
 • El Festival Dansàneu canvia de dates a causa de la pandèmia de la Covid-19
  Peu de foto: 
  Cartell 2020 per Paula Bonet
 • El Festival Dansàneu canvia de dates a causa de la pandèmia de la Covid-19
  Peu de foto: 
  Grup El Petit de Cal Eril / Foto: Marc Cuscó

Després de setmanes amb moltes incerteses, el Consell Cultural de les Valls d’Àneu, organitzador del Festival Dansàneu, ha decidit, d’acord amb el territori i amb els agents que donen suport al festival, mantenir la celebració de la 29a edició del festival aquest estiu, al Pirineu. No obstant això, el context derivat de la crisi sanitària actual obliga a modificar-ne les dates previstes i és per aquest motiu que el festival tindrà lloc finalment del 23 al 30 d’agost de 2020 i no com estava previst inicialment, del 30 de juny al 5 de juliol. 

Amb cura i amb molta prudència, l’equip del Dansàneu adapta en aquests moments l’edició d’enguany a les mesures sanitàries i de protecció que garanteixin la seguretat de les persones i treballa per poder presentar la programació d’aquest 2020 abans de Sant Joan, amb el convenciment que el 29è Dansàneu oferirà un seguit de propostes úniques i singularitzades amb l’objectiu de donar suport als artistes i als creadors del país, així com de posar en valor el patrimoni natural i artístic d’Àneu.

Els responsables del festival afirmen que “Més enllà dels molts interrogants que planteja la situació actual, intentarem preservar l’esperit del Dansàneu que es tradueix en una acció de pluja fina, com ens agrada dir-ne, de treball sostingut i de proximitat amb el públic i amb els artistes”. Dansa, música i patrimoni vertebren, per tant, una nova edició del festival de Cultures del Pirineu que ultima els canvis de programa derivats d’aquest ajornament.
 

Sobre la venda d’entrades

DEVOLUCIÓ: 
Amb motiu del canvi de dates, i atès que el desembre passat ja es van posar a la venda tres espectacles de l’edició d’aquest 2020, el Dansàneu retornarà l’import de les entrades ja venudes a les persones que ho demanin. Per a més informació, podeu adreçar un correu electrònic a l’adreça: reserves@dansaneu.cat

VENDA:
Igualment, el Dansàneu comunica que manté activa la venda d’entrades d’alguns espectacles que ja han estat reubicats en la nova graella de programació. La venda anticipada online es pot fer a través d’aquest web i també presencialment a la seu del Consell Cultural de les Valls d’Àneu, a Esterri. Els espectacles que ja tenen nova data són:

El Petit de Cal Eril & Montse Selma (Música i dansa): al recinte firal d’Esterri d’Àneu, el dijous 27 d’agost a les 23 h
Nilak & Arnau Obiols (Circ i música): a Món Natura Pirineus – Les Planes de Son, el divendres 28 d’agost a les 19 h
S’obre igualment la venda de l’espectacle Ovidi 25 & Factoria Mascaró (Música i dansa): al recinte firal d’Esterri d’Àneu, el dissabte 29 d’agost a les 19 h

Sobre el Dansàneu

El Dansàneu és un projecte impulsat pel Consell Cultural de les Valls d’Àneu amb el suport del Departament de Cultura – Generalitat de Catalunya (Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural), els Municipis Aneuencs (Ajuntaments d’Esterri d’Àneu, Alt Àneu, Espot i La Guingueta d’Àneu) i el Consell Comarcal del Pallars Sobirà. Compta amb el patrocini de la Diputació de Lleida (Institut d’Estudis Ilerdencs, al qual enguany també s'hi suma el Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida) i el suport de l’Ecomuseu Valls d’Àneu i de l’Ajuntament de Sort, a la Vall d’Àssua. Hi col·labora l’Obra Social ‘la Caixa’.   

Més informació a la web oficial del festival: www.dansaneu.cat o a les seves Xarxes Socials: https://twitter.com/dansaneu, Twitter; https://www.instagram.com/dansaneu, Instagram;  https://www.facebook.com/dansaneu, Faceboock i https://www.youtube.com/user/Festcat2011, Youtube. 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Els plans per aquestes vacances són...