El festival de vi català Primavera Wine arriba a Balaguer

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
28-05-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El festival de vi català Primavera Wine arriba a Balaguer
    Peu de foto: 
    Imatge d'Arxiu ©Primavera Wine

Després de l’èxit a Artesa de Segre, Desidium Events porta el festival de vi Primavera Wine a la Plaça de “Lo Morter” de Balaguer el 8 de juny de 2024. Aquest esdeveniment destaca per un format innovador i pensat per a joves, amb l'objectiu d'apropar les noves generacions al món del producte local i el seu valor per a la societat i el planeta. A més de cellers i restaurants, el festival comptarà amb personalitats com Meritxell Falgueras i Alba Balcells (directora de l’INCAVI).

Primavera Wine: torna el festival del vi de Ponent a Artesa de Segre
Peu de foto: 
Imatge d'arxiu del Primavera Wine

El festival començarà a les 17:00h amb una activitat de l’INCAVI, un recorregut per les 12 Denominacions d'Origen de Catalunya, dirigit per la sommelier Meritxell Falgueras, on es farà un tast gratuït d'un vi de cada D.O. L'esdeveniment continuarà des de les 18:00h fins passada la mitjanit, amb música d'artistes catalans com Edu Esteve (exconcursant d’Eufòria), el grup de versions Atzavara, i un DJ.

Desidium Events busca oferir experiències úniques que connectin les persones amb el moment present i amb els altres. La seva missió és conscienciar les noves generacions sobre la importància de la producció local i la gestió del territori, promovent una connexió autèntica amb el nostre entorn i el present.

Cartell promocional del Primavera Wine 2024 a Balaguer ©Primavera Wine
Comparteix

També t'interessarà