El Fill del Mestre reprèn la temporada de concerts en viu a Lleida

REDACCIÓ
18-06-2020
  • El Fill del Mestre reprèn la temporada de concerts en viu a Lleida
    Peu de foto: 
    Jordi Gasion - El Fill del Mestre. Foto: Lluna Gasion
  • El Fill del Mestre reprèn la temporada de concerts en viu a Lleida
    Peu de foto: 
    Jordi Gasion - El Fill del Mestre. Foto: Lluna Gasion

El Cafè del Teatre de Lleida acollirà aquest cap de setmana el retorn als escenaris del músic i compositor d’Alpicat Jordi Gasion, conegut artísticament com El Fill del Mestre, en el que esdevindrà la represa de la temporada de concerts en directe a la ciutat de Lleida després de l’aturada forçada pel covid-19. Un retorn que es produeix per partida doble, i és que després d’exhaurir les entrades del concert de dissabte en poques hores, el cantautor lleidatà va anunciar una nova actuació per a l’endemà per a la qual encara queden unes poques entrades, a la venda via online i al Cafè del Teatre per 10 euros si s’adquireixen anticipadament i per 12 euros el mateix diumenge.

Així doncs, El Fill del Mestre pujarà a l’escenari del Cafè del Teatre aquest dissabte a les 22.30 hores i el diumenge 21 de juny a les 20 hores per presentar en directe el seu nou senzill ‘Ombres’ davant d’un públic que omplirà l’aforament limitat de la sala per la situació actual. I ho farà acompanyat per una formació inèdita fins a la data, en format de trio: amb Txabi Ábrego (guitarres, mandolina, baix i veus), David Vall (bateria i percussió) i Jordi Gasion (veu, guitarres, baix i piano).

Jordi Gasion planteja els dos concerts com un repàs als sis àlbums que ha editat fins a la data, parant especial atenció al disc ‘Ha calat foc a la casa’ (Khlämør, 10), que el passat 4 de juny va celebrar deu anys de la seva publicació. El seu disc de debut, ‘78’ (Satchmo, 06), la continuació ‘Aquella estranya mania de creure en la vida’ (Quadrant, 07), i la seva última publicació ‘Cançons per a després d’un diluvi’ (Khlämør, 14) conformaran el gruix principal de l’actuació, que també albergarà temes dels disc batejats amb el seu cognom, Gasion: ‘Les cançons urgents’ (Khlämør, 11) i l’EP ‘Un altre ahir’ (autoedició, 12).

A més, El Fill del Mestre avançarà algunes de les cançons que formaran part del seu nou àlbum, que està previst que vegi la llum al setembre. D’aquesta manera, al senzill ‘Ombres’ se li afegiran ‘Els dies absurds’, ‘Els dies fàcils’, ‘Els cors que hem estimat’ i ‘Adeu Martina’, entre d’altres. Tot plegat, en les dues primeres actuacions en un espai tancat a la capital del Segrià que han de servir per reprendre amb força l’activitat musical a les terres de Lleida, afectada per l’aturada dels darrers mesos.
 

CONCERTS: 

Dissabte 20 de juny 22:30h. Entrades exhaurides.
Diumenge 21 de juny 20h. Entrades 10€ anticipada,12€ taquilla 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Seguiries estrictament les restriccions d'un nou confinament?