El Força Lleida i Aspros, junts una temporada més

REDACCIÓ
17-09-2021
  • El Força Lleida i Aspros, junts una temporada més

El Força Lleida i la Fundació ASPROS han renovat l’acord que els vincula des de l’any 2014, i ho fan després d’una temporada -la 2020/21 -marcada per la pandèmia de Covid-19, que va deixar sense possibilitat de competir als equips specials.

El curs 2021-22 marcarà el retorn de l’esport competitiu a la rutina de les Persones amb Discapacitat Intel·lectual, i això suposa la reactivació de l’equip Força Lleida-ASPROS després de més d’un any sense activitat. La secció del club va ser creada en col·laboració amb la Federació Catalana d’Esports per a Disminuïts Psíquics (ACELL) i participarà amb els jugadors de la Fundació ASPROS en les competicions ACELL i altres tornejos inclusius que es programin per aquest curs com el MIC Integra, entre d’altres.

Al marge, el conveni signat entre el club i la Fundació recull que diverses persones amb discapacitat adscrites a ASPROS participaran un any més com a voluntaris en la organització dels partits de la LEB OR al pavelló Espai Fruita-Barris Nord. A més, els membres de la Fundació ASPROS tindran l’entrada gratuïta als partits, entre altres avantatges

Comparteix

També t'interessarà