El Força Lleida iguala el seu segon pitjor inici de Lliga

S. CAUFAPÉ
26-11-2019
  • El Força Lleida iguala el seu segon pitjor inici de Lliga

L’ICG Força Lleida, quinzè a la LEB Or, va igualar divendres passat el segon pitjor inici de la competició a l’encaixar la sisena derrota en els 9 primers partits. Després de perdre al Barris Nord davant del Gipuzkoa (65-69), el conjunt que dirigeix Jorge Serna té el mateix balanç que la temporada 2012-13, la primera de la seua història, i 2013-14, amb Joaquín Prado a la banqueta. Només en el curs 2015-16, que va acabar amb el Força Lleida en l’última posició, l’equip sumava una victòria menys. El descens, amb només 9 triomfs en tota la temporada, no es va consumar gràcies a l’ampliació de la categoria als actuals 18 equips.

La situació és completament oposada a la de la temporada passada, en la qual el Força Lleida va igualar el seu millor balanç en les 9 primeres jornades, va guanyar 7 partits i era líder. La bona ratxa encara es va allargar una jornada més, fins a la desena, guanyant a la pista del Barça B i acumulant 8 triomfs. Tanmateix, la realitat d’enguany és que l’equip afronta les seues primeres urgències abans de visitar divendres (21.00) la complicada pista del Peñas Osca. Al Palau dels Esports, el Força Lleida té l’oportunitat d’acabar amb una ratxa de quatre derrotes consecutives i afrontar amb un punt més de moral el doble compromís de la setmana vinent al Barris Nord davant l’Oviedo i Marín, també situats a la zona baixa.

En l’últim partit contra el Gipuzkoa, va millorar de forma notable la imatge de l’equip, tot i que el resultat no va acompanyar, llastats de nou pel baix percentatge d’encert des del joc exterior. Els quatre triples anotats contra el colíder de la competició van ser de nou, com en el partit contra el Granada, el pitjor registre de la temporada i també es va batre la pitjor marca d’assistències del curs actual, amb només set.

 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que davant de la malaltia de l'Alzheimer...