El futur de l’educació, a debat a les Jornades per a l’excel·lència d’Esterri d’Àneu

REDACCIÓ
Publicat: 
27-09-2021
Actualitzat: 27-09-2021 13:31
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El futur de l’educació, a debat a les Jornades per a l’excel·lència d’Esterri d’Àneu

Els models formatius i l’educació com a clau del futur centraran, enguany, les Jornades per a l’excel·lència a Esterri d’Àneu, en una edició que combinarà el format presencial amb el digital i en el qual participaran més de 25 ponents de primer nivell del sector educatiu. Durant dos dies, divendres 1 i dissabte 2 d’octubre, Esterri d’Àneu acollirà múltiples ponències, debats i taules rodones que tenen el propòsit d’abordar l’educació com a clau del futur.

El conseller d’Educació de la Generalitat de Catalunya, Josep González-Cambray, la ministra d’Educació i Ensenyament Superior del Govern d’Andorra, Ester Vilarrubla, i el President de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, seran els encarregats d’inaugurar unes jornades que, des de ja fa unes setmanes, han exhaurit les seves entrades. Experts  reconeguts de l’àmbit educatiu com César Bona, Xuxo Ruiz, Marina Subirats, Josep-Maria Terricabras o Boris Mir, entre altres, participaran en una edició que té l’objectiu de tractar el futur de l’educació des d’una perspectiva transversal i polièdrica. 

El president de les Jornades, Jesús Montoliu, destaca que “les Jornades seran un espai de trobada i de reflexió que ens permetran conèixer els reptes que tenim com a societat per oferir una educació excel·lent als nostres fills i filles”. Així mateix, Montoliu ha reiterat que les Jornades compliran amb totes les mesures d’higiene i seguretat i que ja s’han tancat les inscripcions d’acord amb l’aforament limitat permès.

Comparteix

També t'interessarà