El Govern eliminarà els dos passos a nivell de la partida de Grenyana

S.C.D.
14-10-2020
  • El Govern eliminarà els dos passos a nivell de la partida de Grenyana

La Generalitat i l’ajuntament van confirmar ahir que eliminaran els dos passos a nivell del camí de Grenyana amb les obres de construcció del nou baixador de la línia Lleida-la Pobla al polígon El Segre. Així ho va confirmar el secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat, Isidre Gavín, que va detallar que l’actuació també preveu fer un carril bici per promoure el cicloturisme.

Respecte al calendari del baixador, previst a escassos metres d’un dels accessos al Parc de la Mitjana, al costat del camí de Grenyana, Isidre Gavín va assenyalar que “el projecte constructiu estarà llest per al primer trimestre de l’any que ve després d’incloure les aportacions dels veïns”.

Precisament, ahir el secretari general i el tinent d’alcalde d’Urbanisme, Toni Postius, es van reunir amb veïns de la partida de Grenyana per mostrar-los el projecte. Va afegir que l’obra compta amb un pressupost inicial d’1,3 milions d’euros i que la supressió dels passos a nivell és vital per a la zona perquè “el Molí de Grenyana és dels més importants respecte al pas de vehicles pesants per l’activitat industrial de la zona”. Per la seua part, Postius va destacar que la construcció del baixador i la supressió dels passos a nivell permetrà “millorar el transport públic a banda de connectar altres poblacions amb la Mitjana”.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta