El Gran Recapte d'Aliments torna divendres i dissabte amb el repte de recollir 320.000 quilos d'aliments

REDACCIÓ
Publicat: 
19-11-2019
Actualitzat: 19-11-2019 8:30
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El Gran Recapte d'Aliments torna divendres i dissabte amb el repte de recollir 320.000 quilos d'aliments

El Gran Recapte d'Aliments torna aquest divendres i dissabte a Lleida amb el repte d'arribar als 320.000 quilos de menjar per donar resposta a les famílies que necessiten ajuda per fer front una necessitat tan bàsica com la de l'alimentació. Aquest dilluns s'ha presentat l'onzena edició d'aquesta activitat solidària, que tindrà lloc els dies 22 i 23 de novembre en 270 punts de recollida de tota la província, 70 d'ells a la ciutat de Lleida.

El nou president de la Fundació Banc d'Aliments, Antoni Fo, ha agraït la solidaritat que cada any fa possible aquest esdeveniment, en especial la de tots els voluntaris que col·laboren en el projecte. A més, Fo ha fet una crida a tots els lleidatans perquè se sumin com a voluntaris a la iniciativa, ja que encara queden per cobrir uns 600 llocs per tenir una presència com cal a tots els punts de recollida.

Aquest any es demana especialment l'aportació de llet, conserves de peix i de verdures i oli. La tria i selecció dels aliments es durà a terme a partir de dissabte a la tarda al pavelló 4 de Fira de Lleida. El Banc d'Aliments facilita menjar a més de 24.000 persones de Lleida, un 6% de la població.

Comparteix

També t'interessarà