“El Gran Sorteig de l’Aplec” ja té guanyadors

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
07-06-2024
Actualitzat: 07-06-2024 5:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • “El Gran Sorteig de l’Aplec” ja té guanyadors
    Peu de foto: 
    Dos dels guanyadors de “El Gran Sorteig de l’Aplec” ©Montse Gimena

Els destinataris de la trentena de regals que la Federació de Colles de l’Aplec del Caragol de Lleida (Fecoll) ha sortejat amb “El Gran Sorteig de l’Aplec” ja han estat determinats. La rifa, a la qual podien optar totes les persones, penyistes i visitants que haguessin participat en aquesta edició de la festa, es va celebrar el passat dimarts al vespre a la seu de la Federació de Colles. La sort va voler que el premi estrella, que consistia en el propi pes en cervesa San Miguel, recaigués en Pepa Brull, una veïna d'El Perelló, a la comarca del Baix Ebre. Aquest premi, que ja es va sortejar en l'edició anterior de CervisiaLleida, és un dels regals més atractius per als participants i, en aquesta ocasió, ha viatjat fins a terres tarragonines.

Pel que fa als altres premis, la majoria han recaigut entre lleidatans i lleidatanes, tot i que tres regals aniran a Barcelona i un altre a Lugo. Els guanyadors d’una Tira de 10 tiquets per CervisiaLleida 2024 (accés lliure, 18-20 d’octubre) han estat els lleidatans Pilar Grao, Núria Francés, Manel Anaya, Ramon Figueras, Silvia Maria Quintana, Georgina Montlleó, Ares Díaz, Bernat Isús i Maria Justes. Raquel Villanueva de Ripollet (Barcelona) també ha obtingut aquest regal.

L'Aplec del Caragol de Lleida tanca la 43a edició amb rècord de participació
Peu de foto: 
Les colles preparant el dinar durant la 43a edició de l'Aplec del Caragol ©Alba Mor

Les dues entrades pel Lleida Airport Remember Festival han estat per Esther Guiu i Laura Ariza, de Lleida, i per Àngels Solà de Torelló (Barcelona). Les entrades pel backstage d’aquest mateix festival, dues per guanyador, han recaigut en les lleidatanes Montserrat Sobona, Carmen Alejandra Pin i Rosa Maria Soler. Pel que fa al sorteig de dues entrades per guanyador del Magnific Fest Lleida, els guanyadors han estat Francesc Roras i Gael Grosso de Lleida.

El lot de “Els destil·lats de l’Aplec” (Gindíbil, Rondoni, Rastoy) i Llimonetti de l’empresa Elixirs de Ponent és per Marcos Novo de Vilalba (Lugo); l’espatlla de pernil 100% ibèrica d’IbericBox serà per Roman Bausa, de Lleida; i la caixa de cava Cim del Turó de Celler Raimat, per la lleidatana Yaiza García. Sílvia Llopis s’endú el Lot de Vermuts Yzaguirre i Oscar Villaitodo i Noel Guiu guanyen el vermut per a dues persones al gastroespai Fecoll, tots lleidatans. El lot de productes premium Schweppes és per a Virtu Morón (Barcelona) i el menú per a dues persones al gastroespai Fecoll per Saul del Pino d’Alpicat.

Finalment, l’estada d’una nit en un hotel del Pirineu de Lleida per a dues persones l’ha guanyat Pilar Vallés i l’outfit Aplec de bossa, samarreta, davantal i Postuxapes ha estat per Iván Sabau. Tots dos són lleidatans. L’altaveu Mi Speaker de bivid és per l’osonenca M. Jesús Corts de Torelló.

El gran sorteig de l’Aplec és una novetat presentada en el XLIII Aplec del Caragol de Lleida i, per participar-hi, només calia tenir 18 anys o més, demanar i omplir la corresponent butlleta al taulell de la Botiga de l'Aplec al passeig central dels Camps Elisis durant la celebració de la festa. També s'hi podia participar telemàticament, escanejant el QR situat a la mateixa botiga.

Comparteix

També t'interessarà