El Gremi de Forners de les Terres de Lleida presenta el tradicional pa de Sant Jordi

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
17-04-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El Gremi de Forners de les Terres de Lleida presenta el tradicional pa de Sant Jordi
    Peu de foto: 
    Diputació de Lleida

Els membres del Gremi de Forners de les Terres de Lleida, encapçalats per la seva presidenta, Pilar Marquès; el vicepresident, Toni Frias; el conseller de la presidenta, Pau Borràs; i el vocal Manel Llaràs, han presentat i lliurat el pa que elaboren amb motiu de la diada de Sant Jordi, a la Diputació de Lleida. El pa de Sant Jordi té la particularitat d’estar enriquit, a bandes alternades, amb formatge, sobrassada i nous, cosa que fa que, en tallar les llesques, hi quedin dibuixades les quatre barres catalanes.

ℹ️ Així serà el Sant Jordi 2024 a Lleida
Peu de foto: 
Oriol Bosch

Després de l’èxit de l’any passat, el Gremi de Forners amb la col·laboració de l’Editorial Pagès, tornaran a adjuntar amb cada pa de Sant Jordi una targeta amb la recomanació d’un llibre d’un autor o autora lleidatà, que inclou el títol del llibre, el nom de l’autor, l’any de publicació de l’edició i una frase extreta del llibre.

Durant la jornada de Sant Jordi, el Gremi de Forners instal·larà una parada a la plaça Sant Joan, on es vendrà el pa i també coca de recapte elaborada amb productes locals.

Comparteix

També t'interessarà